Sfeerbeeld10_Mijndroomkamer-aspect-ratio-1920-600 Mijn Droomkamer

Sponsoren

Dit jaar willen we 8 droomkamers realiseren! Daar is veel geld voor nodig. Denk maar eens na wat je nodig hebt. Een bed. Matras. Kast. Bureau. Dat zijn dan nog maar de basics maar we willen het nóg mooier maken met gordijnen, een behangetje of een kleurtje aan de muur. En daarna iets creatiefs om het helemaal af te maken! Iets om nooit meer te vergeten! Een klein gebaar maar zo welkom.

Nu kan ik iedere nacht dromen in mijn slaapkamer

Quote droomkind

Mijn Droomkamer - Sponsoren - (979 x 749 px)

Nu is er een vast bedrag van €1000,- nodig om een kinderkamer te realiseren, maar er zijn ook alternatieven van kleine bedragen die u kunt doneren. De kosten van een bed, de accessoires of bijvoorbeeld een kast! Deze bedragen zijn vast voor iedere droomkamer en kunt u gemakkelijk hier doneren

 

Vriend van

Laat het weten dat je een vriend bent van mijndroomkamer.nl! Bijvoorbeeld met een tekst voor op je site en een logo ‘vriend van mijndroomkamer.nl’.

 

Zet deze tekst op je website:

Wij zijn een trotse vriend van mijndroomkamer.nl. Dankzij onze donatie hebben we weer een droomkind blij gemaakt uit een minder kansrijk gezin uit de regio Salland en Twente.

Wil je ook vriend mijndroomkamer.nl worden en meebouwen aan de toekomst van deze droomkinderen? Kijk voor meer informatie op de website.

© 2024 MijnDroomkamer

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert