Afbeelding-kinderkamer-2-scaled-aspect-ratio-1920-600 Mijn Droomkamer

Stel je voor je woont in een huis zonder je échte eigen plek….

Stel je voor je woont in een huis zonder je échte eigen plek. De kamer waarin je graag komt en waar je je terug kunt trekken. Wij van Mijn Droomkamer gaan juist voor dit fijne plekje voor deze kinderen. In dit verhaal neem ik je mee in een van onze projecten om een beeld te geven over wat wij doen.

Als voorbeeld heb ik deze kamers, een project uit februari 2023. Het gezin bestaat uit 4 kinderen, waarvan 2 nog minderjarig. Voor al deze kinderen worden er nieuwe kamers gerealiseerd.

Je kunt het je haast niet voorstellen, maar soms komen we dit soort kamertjes tegen. Bij Mijn Droomkamer kijken wij nu naar de mogelijkheden die wij voor een kamer kunnen inzetten met een budget van €1000,- per kamer.

Bij dit project zijn er een paar hulptroepen te pas gekomen. Vanuit Nationaal Kinderfonds en BearOptimaWoods werd er een donatie toegekend. Ook vanuit de gemeente waar het huis staat is er een donatie toegekend.

Vanuit Sepawand werd de vloer gesponsord en gelegd. Vanuit Novus Forma werd er een zeil gesponsord. Hoe mooi is het om te zien dat er bedrijven, fondsen en gemeentes zijn die bijdragen aan deze droomkamers.

We hebben al veel sponsoren die ons project een warm hart toedragen. Voor bijna elke kamer hebben we een bed, een bureau, een kast, een stoel en een aantal accessoires nodig.

Zo ook voor dit project. We denken en kijken vanuit de behoeftes, wensen en de mogelijkheden voor de kamers en zo stellen we dit samen vast en zetten we alles uit. We maken een ontwerp voor de kamers en realiseren dit, zoals hierboven op het plaatje weergeven.

Alle hulp is welkom en wordt met open armen ontvangen. Het is super om te zien hoe vrijwilligers zich hier voor inzetten maar ook de sponsoren die bijdragen leveren en personeel aanbieden.

© 2024 MijnDroomkamer

Ontwerp en realisatie: Catapult creëert